Edirne Akademi'de Yeni Dönem

Edirne Akademi'de yeni dönem başladı.

Belediye Başkanı Recep Gürkan, Eski Vali Konağı'nda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, bir kenti kent yapan ve geleceğe taşıyan en önemli unsurun kültür ve sanat hizmetleri olduğunu belirtti.

"Kenti kültür ve sanat motifleriyle ne kadar doldurursanız, o kent gerçek anlamda kimlikli bir kent olur" diyen Başkan Gürkan, akademinin de bu düşünceden çıktığını anlattı.

Akademiye gelen hocaların tümünün gönüllük esası ile tecrübelerini aktardığını ifade eden Gürkan, "Neredeyse bir çorba parası bile diyemeyeceğim bir ücretle geliyorlar. Tümü gönüllük esası ile Edirne’yi merak ettikleri, sevdikleri için geliyorlar. Bu işin parayla, pulla ilgisi yok. Tamamen gönüllük. Bu akademiyi daha çeşitli yapmak istiyoruz. Akademi her yaş, her meslek, her eğitim grubuna açık olsun istiyoruz." dedi.

Toplum Bilimci Dr. Serdar Taşçı'nın akademinin çalışmaları hakkında bilgi vermesinin ardından, Mercedes Finans Kurucusu ve aynı zamanda BOSCH İnsan Kaynakları E. Direktörü Işık Gürol, "Kariyer Yönetimi ve İnovasyon" dersi verdi.

Kaynak: AA