AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce Açıklaması

'Her gün AK Parti'li olsun olmasın, birkaç aileyi AK kadınlar olarak ziyaret ediyoruz. Karabağlar'da yaşayanlara seçimden seçime değil, gönülden gönüle gelenler olduğumuzu gösteriyoruz'

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Eyce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterdiği hedef doğrultusunda seçim varmış gibi sandık bazlı kapı kapı çalışmalara devam ettiklerini bildirdi.

Eyce, yaptığı yazılı açıklamada, ilçe kadın kollarının seçim bitmesine rağmen çalışmalarına devam ettiğini belirterek, "Seçimden Seçime Değil, Gönülden Gönüle" sloganıyla çalıştıklarını ifade etti.

Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yeni bir döneme başladığını dile getiren Eyce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teşkilatların her an yeni bir seçim olacakmış gibi çalışmalarına devam etmesi ve oyu ne olursa olsun bütün seçmenlere ulaşarak AK Parti'nin yaptıklarının ve hedeflerinin anlatılması talimatı verdiğini aktardı.

Bu talimat doğrultusunda çalışmalarına devam ettiklerini aktaran Eyce, şunları kaydetti:

"Genel Merkez Kadın Kolları tarafından başkanlık görevi bana verildikten iki hafta sonra yönetimimi oluşturup genel seçimlerin atmosferine girdik. Seçim bitti ama biz AK kadınlar için çalışma bitmedi. Her gün AK Parti'li olsun olmasın, birkaç aileyi AK kadınlar olarak ziyaret ediyoruz. Karabağlar'da yaşayanlara seçimden seçime gelen değil, gönülden gönüle gelenler olduğumuzu gösteriyoruz. Evine gittiğimiz birçok insandan da olumlu tepki alıyoruz. Ortada seçim yokken onları ziyaret etmemiz, sorunlarını ve isteklerini dinlememiz, yapabileceğimiz bir şeyler varsa aracı olmamız onları hem mutlu ediyor, hem de güven veriyor."
Kaynak: AA