'Cumhurbaşkanımızın Çağrısı Olumlu Sonuç Verecek'

Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Adnan Onay: 'Dış satımlarımızı artık Türk parasıyla yapıyoruz. Gelsinler, gitsinler bankalarımıza paralarını Türk parasına çevirsinler öyle bize bu ücretleri ödesinler'

'Cumhurbaşkanımızın Çağrısı Olumlu Sonuç Verecek'
Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Adnan Onay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın döviz bozdurma ve Türk lirasına geçme çağrısına destek verdi.

Onay, Ziraat Odası Başkanlığı binası önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, dövize karşı tedbir alınmasını ve bununla mücadele edilmesinin gerekliliğine vurgu yaptı.

Ziraat Odası Başkanlığı binasının yanında kurulan aspir fabrikasındaki ürünlere zam yapmadıklarını anlatan Onay, "Ve hiçbir yabancı paraya da satmıyoruz. Dış satımlarımızı artık Türk parasıyla yapıyoruz. Gelsinler, gitsinler bankalarımıza paralarını Türk parasına çevirsinler öyle bize bu ücretleri ödesinler. Biz hiçbir zam da yapmadık. Hatta gerekirse indirim de yaparız, sermayesine satarız. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu çağrısı vatandaşımıza olumlu bir sonuç verecektir." dedi.

Aspir yağının kaliteli ve insan sağlığı için iyi bir yağ olduğunu belirten Onay, "Makinelerimiz yerlidir. Hiç yabancı makine de kullanmıyoruz. Biz iktisadi bir mücadele veriyoruz, ekonomik bir mücadele veriyoruz. Benim tavsiyem, bütün esnaf, tüccar ve üreticinin zam yapmadan bu hayata devam etmesidir. Bize destek sağlayan herkese teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA