10. Oyak Renault Çocuklar Arası İş Güvenliği Afiş Yarışması

İŞKUR ve İSGÜM desteğiyle düzenlenen yarışmada dereceye girenlere ödül verildi.

İŞKUR ile İş Sağlığı ve Güvenliği Araştırma ve Geliştirme Enstitüsünün (İSGÜM) desteğiyle düzenlenen 10. Oyak Renault Çocuklar Arası İş Güvenliği Afiş Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Bursa Akademik Odalar Birliğinde gerçekleştirilen törende konuşan Oyak Renault Genel Müdürü Antoine Aoun, böyle bir etkinlikte yer almaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Çocuklar tarafından çizilen afişleri gördüğünü ve çok beğendiğini belirten Aoun, gelecek yıl Oyak Renault'un Türkiye'deki 50. yılını kutlayacaklarını vurguladı.

Aoun, göreve başladıktan birkaç ay sonra Oyak Renault yönetim komitesi ile "Sıfır hata, sıfır kaza" temasını ön plana çıkardıklarını anlatarak, şunları kaydetti:

"7 bin civarındaki çalışanlarımız sağlık ve bütünlük içinde işlerini gerçekleştirmek durumunda. İş sağlığı ve güvenliği, iş yerinde yönetim komitesinden en alt seviyesindeki operatöre kadar en önemli görevlerden biridir. Çocuklarımızın yaptığı resimlerden inanıyorum ki göreceğimiz oldukça konu var."

Konuşmanın ardından "Yaya ve Araç Trafiğine Bağlı Risklerin Önlenmesi" konusu üzerine tasarlanan afiş yarışmasında dereceye giren ilk ve ortaokul öğrencilerine dizüstü bilgisayar, tablet, bisiklet ve ayakkabı gibi hediyeler verildi.

Programa, Vali Yardımcısı Nevzat Ergün, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mihrimah Kocabıyık, İSGÜM Başkanı Erol Tekçe ile kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Kaynak: AA