Didem Arslan Yılmaz Dursun Çiçek'i yayından aldı

Habertürk Tv’de ekrana gelen Türkiye’nin Nabzı programına gazeteci Nagehan Alçı ve eski CHP Milletvekili Dursun Çiçek arasındaki tartışma damgasını vurdu.

Didem Arslan Yılmaz Dursun Çiçek'i yayından aldı
Didem Arslan Yılmaz Dursun Çiçek'i yayından aldı
Programda Dursun Çiçek'in KRT TV isimli televizyon kanalında Çağlar Cilara'nın konuğu olarak katıldığı programda söylediği 'Onları iktidardan indirin bakın biz onları nasıl yargılıyoruz diyen başsavcılar var' sözleri masaya yatırıldı.

Nagehan Alçı'nın Çiçek'în itiraf gibi sözlerine teşekkür ettiği yazıya yanıt vermek için canlı yayına bağlanan Çiçek ve Alçı arasında gergin anlar yaşandı.

DURSUN ÇİÇEK YAYINDAN ALDI

Dursun Çiçek'in iddialarına yanıt vermek yerine Nagehan Alçı ile ikili polemiğe girmesine tepki gösteren moderatör Didem Arslan Yılmaz ise eski CHP'li vekili yayından aldı.

İZİN VERMEYECEĞİM

Arslan “ Dursun bey bu meseleyi kişiselleştirmenize izin vermeyeceğim. Ben cevap hakkınızı kullanmanızı sağlamak istedim ama siz farklı bir yola gittiniz ve meseleyi çok daha farklı bir yere gitmesini sağlamak istediniz. Bu şekilde yayının ilerlemesine izin vermeyeceğim. Türkiye'nin Nabzı buna zemin olmayacak.” Diyerek Dursun Çiçek'i yayından aldı.