Başkan Baran; 'Bizim İçin Önemli Olan

Mimar Sinan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Bizim için önemli olan gönüllere dokunmak” dedi.

Başkan Baran; 'Bizim İçin Önemli Olan
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Mimar Sinan Mahallesi’nde Mehmet Akif Ersoy Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cami bahçesinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan İsmail Baran, “Belediye olarak yol, kaldırım, alt yapı gibi işlerin yanında asıl görevimiz olan çalışmalar dışında; sosyal sorumluluk projeleri ile insana yatırım dediğimiz, gönül belediyeciliği dediğimiz konulara özel önem veriyoruz” dedi.

Özellikle sosyal belediyecilik konusunda önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten ve gelen tepkilerin de kendilerini daha fazla motive ettiğini belirten Başkan İsmail Baran, “Gelen tepkiler bizleri şarj ediyor ve yeni projeler için heyecanlandırıyor. Engelli şarj istasyonlarımız hemen bu alanda bir tane var. Sayılarını daha da arttırabiliriz. Talep ve önerilere açık bir belediyeyiz” diye konuştu.

Dünyaya gelen bebekler için “Hoş Geldin Bebek” projesini uyguladıklarını, evleri ziyaret ederek hediyeler takdim ettiklerini belirten Başkan Baran, “Gençlerimizi ve yaşlılarımızı da unutmadık tabiî ki. Askere giderken de yanlarında olduğumuzu hissettiriyoruz. Körfezlilerin acı ve tatlı günlerinde yanlarındayız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA