4. Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı Ve 3. Uluslararası Tekstil Zirvesi'ne Doğru

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası ve Doğu Kalkınma Ajansınca 4. Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı ve 3. Uluslararası Tekstil Zirvesi öncesi basın toplantısı düzenlendi.

Özel bir tesiste yapılan toplantıya fuar ve zirve komite üyeleri katıldı.

4. Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı ve 3. Uluslararası Tekstil Zirvesi ilgili olarak açıklamada bulunan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun, 26-28 Eylül tarihlerinde düzenlenecek fuara Türkiye'den ve dünyadan tekstille ilgilenenlerin katılacağını söyledi.

Zirve sayesinde tekstilin kalbinin Kahramanmaraş'ta atacağını belirten Zabun, şunları kaydetti:

"Kahramanmaraş Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarımız, 27 Eylül Perşembe günü başlayacak. Kahramanmaraş, tekstil ürünlerinde Türkiye'nin en önde gelen kentlerinden birisi. Bir diğer amacımız 3. Uluslararası Tekstil Zirvesi'nin ise 26 Eylül Çarşamba günü açılışını yapacağız. Panellerimiz olacak ve cuma günü de galasını yapıp defilemizi düzenleyeceğiz. Kahramanmaraş'ta üretilmiş denim ürünleri takdir ve ilgi görecektir. Yani 26-27-28 Eylül'de Türkiye'deki tekstille ilgilenenler Kahramanmaraş'ta buluşacak. 4. Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarımıza büyük firmalarımızdan 120 firma katılacak."

Kaynak: AA