Vali Sonel İlk Gün Öğrencileri Yalnız Bırakmadı

Tunceli Valisi ve Belediye Başkanvekili Tuncay Sonel, 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk gününde Munzur Ortaokulunu ziyaret etti.

Sonel, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla Vali Yardımcısı Selçuk Yosunkaya ve İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aslanoğlu ile Munzur Ortaokuluna ziyarette bulunarak, öğrenci, öğretmen ve velilerle bir araya geldi.

Ziyarete öğrencilerle sohbet eden ve istekleri olup olmadığını soran Sonel, öğrencilere kendilerini yetiştirerek, geleceğe iyi hazırlanmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Sonel, yeni eğitim-öğretim döneminin başarılı geçmesi temennisinde bulunarak, şunları kaydetti:

"İnşallah yıllar sonra siz çocuklarımızı çok iyi makamlarda görürüz. Hepiniz bizim için çok önemlisiniz. Derslerinize iyi çalışın ve öğretmenlerinize saygıda kusur etmeyin. Sizleri yetiştiren öğretmenlerinizi unutmayın ve fırsat bulduğunuzda arayıp bir hal hatır sorun. Öğretmen arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Tunceli eğitimdeki başarısıyla Türkiye'nin önde gelen illerinden biri ve eğitimle anılıyor olması sevindirici. Bu başarı bir ekip çalışmasıyla oluşuyor ve pekişiyor. Ailelerimizin de çocuklarıyla yakından ilgilenmesi çok önemli. Öğrencisi, öğretmeni, velisi, idarecisiyle Tunceli ailesi olarak sağlıklı, güzel ve mutlu bir yıl geçirmenizi diliyorum. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin. Bilmenizi istiyorum ki kapımız sizlere her zaman açıktır."

Valilik ve Belediye olarak kenti geleceğe hazırlamaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini de dile getiren Sonel, projelerde çocukları da unutmadıklarını söyledi.

Sonel, hazırladıkları her projeye çocukları da dahil etmeye çalıştıklarını vurgulayarak, şunları ifade etti:

"Tunceli artık parkları, bahçeleri ve lunaparkıyla çok güzel bir şehre dönüştü. Belirlediğimiz yerlere 7 halı saha yapıyoruz, sizler spor yapın güzel vakit geçiresiniz diye. Bir önceki eğitim-öğretim döneminde bütün okullarımızı sınıf sınıf gezmiştim ve buna devam ederek sizlerle birlikte vakit geçireceğim."

Kaynak: AA