Kırşehir'de Damat, Annesi Ve Amcasının Oğlunun Öldüğü Kaza

Kazada ölen damadın ağabeyi Adem Çarboğa: 'Ben üç tane ciğerimi kaybettim. Suçsuz günahsız yolun kenarında durmuşlar sabah namazını kılacaklarmış. O sırada araç çarpmış'

Kırşehir'de Damat, Annesi Ve Amcasının Oğlunun Öldüğü Kaza
Kayseri'ye gelin almaya giderken Kırşehir'de geçirdikleri trafik kazasında yaşamını yitiren damat, annesi ve amcasının oğlunun yakınları Bursa'da taziyeleri kabul ediyor.

Bursa'dan Kayseri'ye gelin almaya giderken Kırşehir Mucur ilçesinde geçirdikleri trafik kazasında yaşamını yitiren damat Ferhat (26) ve annesi Medine (55) ile amcasının oğlu Eşref Çarboğa (44), merkez Osmangazi ilçesi Kuba Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Ölenlerin yakınları, aynı caminin avlusunda taziyeleri kabul ediyor.

Damat Ferhat Çarboğa'nın ağabeyi Adem Çarboğa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazada kardeşini, annesini ve amcasını kaybettiğini, babasının da ağır yaralandığını söyledi.

Yakınlarının Kayseri'ye gelin almaya gittiğini hatırlatan Çarboğa, şunları kaydetti:

"Vefat eden benim kardeşimdi. Bugün kınası olacaktı. Diğeri annem, bir diğeri de amcamın oğlu. Bugün gelinimizi getirecektik. Nasip olmadı. Allah nasip etmedi. Diyecek başka bir şey yok. Cenazeleri bugün toprağa verdik. Gelenlerden gelmeyenlerden Allah razı olsun. Ben üç tane ciğerimi kaybettim. Suçsuz günahsız yolun kenarında durmuşlar sabah namazını kılacaklarmış. O sırada araç çarpmış."

Çarboğa, taziyenin yarın devam edeceğini çarşamba günü de ölenler için mevlit okutulacağını sözlerine ekledi.

Kırşehir'in Mucur ilçesinde, Kadir Yücegöğ idaresindeki 06 GE 4060 plakalı minibüs, kontrolden çıkarak gelin almak için Bursa'dan Kayseri'ye doğru yola çıkan ve Kırşehir'de mola veren düğün konvoyundaki iki araca çarpmış, kazada yaralanan 9 kişiden damat Ferhat, annesi Medine ve amcasının oğlu Eşref Çarboğa tedavi gördükleri hastanede yaşamını yitirmişti.
Kaynak: AA