'Kırklareli'de Festival Rekorla Tamamlandı'

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu: 'Kentte 28 yıldır düzenlenen Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali'ne bu yıl rekor sayıda katılım oldu. Festivalimize 4 günde 200 bin yerli ve yabancı turist eşlik etti'

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, 28 yıldır düzenlenen Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali'ne bu yıl rekor sayıda katılım olduğunu bildirdi.

Kesimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, festivale 4 günde 200 bin yerli ve yabancı turistin katıldığını belirtti.

Bu yıl konserler, söyleşiler, sergiler ile vatandaşların 4 günü dolu dolu geçirdiklerini ifade eden Kesimoğlu, şunları kaydetti:

"Bir birinden ünlü isimlerin yer aldığı festival vatandaşlardan tam not aldı.28 yıldır düzenlenen Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali'ne bu yıl rekor sayıda katılım oldu. Festivalimize 4 günde 200 bin yerli ve yabancı turist eşlik etti. Dolu dolu bir 4 gün geçirdik güzel kentimizde. Biz Kırklareli Belediyesi ailesi olarak çok çalıştığımız açılışımızın ertesi günü ağır bir haberle sarsıldık, Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürüm, mesai arkadaşım Hakan Peran'ın biricik evladı İlke'yi kaybettiğimizi öğrendik. Bağrımıza taş bastık, halkımızın hizmetinde olduk, onlara söz verdiğimiz eğlenceyi, kültür ve sanat aktivitelerini sunduk.Bu güzel festivalimize emek veren, katkı koyan tüm personelimize, katılan yerli-yabancı tüm konuklarımıza, sevgili aileme ve en önemlisi de Kırklareli halkına teşekkür ediyorum."
Kaynak: AA