Servis Sürücüleri Bir Araya Geldi

Havza ilçesinde öğrenci ve personel taşımacılığı yapan minibüsçüler, Havza Birlik Öğrenci Personel Taşımacılığı Kooperatifinin düzenlendiği programda bir araya geldi.

Havza Birlik Öğrenci Personel Taşımacılığı Kooperatifi Başkanı Ömer Şahin, özel bir tesiste düzenlenen yemeğin ardından yaptığı konuşmada, 2018-2019 eğitim öğretim yılına güzel bir başlangıç yapmak için bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yaptıkları işin öneminin bilincinde olduklarını kaydeden Şahin, "Kooperatifi kurmamızın amacı öğrenci servisi konusunda yaşanacak olası sorunlara çözüm üretmek. Ayrıca kamu kurum ve kurumlarıyla bu sorunlar hakkında irtibata geçmek. Bizler yaptığımız işin önemi ve bilinciyle ile öğrencilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışmaktayız." dedi.

Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam ise "Öğrenciler, anne, baba ve öğretmenlerinden sonra sizleri örnek almakta. Bu bilinçle hareket etmeniz lazım. Öğrenci servisi yaparken kar etmek için bazı şeyleri noksan yapanlar bilsinler ki biz buna izin vermeyeceğiz. Amacımız öğrencilerimizin sağ salim eğitimlerini tamamlamaları. Yıl boyunca servislere yönelik sıkı denetimler yapılacak." diye konuştu.

Kaynak: AA