Öğrenciler Yeni Güzergah İle Okula Ulaşacak

Trabzon'da eğitim ve öğretim öncesi yol yapım çalışmaları sona erdi.

Ortahisar Belediyesinden yapılan açıklamada, Üniversite Mahallesi'nde Karadeniz Teknik Üniversitesi Çocuk Hastanesinin otopark inşaatı nedeniyle kapatılması gündeme gelen, hastane ile Doğu Karadeniz Kız Yurtları arasında bulunan yolu Ortahisar Belediyesi başka bir güzergahtan tekrar yaparak, asfalt çalışmasını tamamladı.

Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç çalışmaları yerinde inceledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Genç, yolda yapılan çalışmaların tamamlanarak, yarın hizmete gireceğini belirtti.

Olay gündeme gelir gelmez, konuyu çözüme kavuşturmak için bütün yetkili kurumlarla irtibata geçtiklerini belirten Genç, şunları kaydetti:

"Konu gündeme gelir gelmez muhtarımız ve vatandaşımızla bir çözüm arayışı içine girdik. Ve süratle bu yolumuzu halledeceğimize dair bir söz verdik. Şu anda okul sezonunun arifesinde olmamız nedeniyle mahallemizdeki yurttaki talebelerin üniversiteye ulaşımı, mahalledeki çocukların Mimar Sinan Okulu'na ulaşması ve aynı zamanda da diğer mahallelerimizin de yolu olması nedeniyle çok önemli bir sorunu çözme aşamasındayız. Belediye ekiplerimiz asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Bu kapsamda bu sorunun çözümünde bizlere yardımcı olan Valimiz Yücel Yavuz'a, Milletvekilimiz Salih Cora'ya, AK Parti İlçe Başkanımız Temel Altunbaş'a, rektörümüze, muhtarımıza ve ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun."

Kaynak: AA