Geleneksel Okçuluk Turnuvası Yapıldı

Malatya'da, Battalgazi Belediyesince düzenlenen 10. Uluslararası Kervansaray Buluşması çerçevesinde Geleneksel Okçuluk Turnuvası yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, İnönü Stadı'nda düzenlenen Geleneksel Okçuluk Turnuvası'nın açılışında konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yarışmaların verimli geçmesi temenni etti.

Kervansaray Buluşmaları'nın dolu dolu başladığını, bisiklet turu ve oryantiring gibi etkinliklerin yapıldığını aktaran Gürkan, şöyle konuştu:

"Hakikaten Kervansaray Buluşması her alanda her kesime hitap eden ve herkesin kendini bulduğu bir organizasyon olduğunu görüyoruz. Geleneksel Okçuluk Turnuvası'na katılan gerek olimpik gerekse serbest daldaki okçu sporcularımıza başarı diliyorum. Yarışmaların verimli geçmesini temenni ediyorum. Spor yapan arkadaşlarımızı ve sporcularımız tebrik ediyorum. Sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutacağına inanıyoruz. Amacımız gençlerimizi spora, sosyal ve kültürel aktivitelere yönlendirerek, gençlerin olumsuz alışkanlıklardan uzak kalmasını sağlamak."

Gürkan'ın konuşmasının ardından ok atışıyla Geleneksel Okçuluk Turnuvası başladı.

Kaynak: AA