AK Parti Hatay Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantı

AK Parti Hatay Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı.

Antakya Kültür Müdürlüğü salonunda düzenlenen toplantıda, 30 Mart'ta yapılması planlanan yerel seçimler ele alındı.

AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler, yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde Hatay Büyükşehir Belediyesini alacaklarını söyledi.

24 Haziran'da seçim takvimi belirlendikten sonra gece gündüz çalıştıklarını anımsatan Güler, şöyle konuştu:

"Seçim sürecine girildikten sonra kısa zaman içinde hazırlıklarımızı tamamlandık. Cumhurbaşkanımız yeni kadromuzu belirledi ve 33 günlük süre içinde bir kısmı ramazan ayına denk gelmesine rağmen adaylarımızla çok daha yoğun tempoyla çalıştık. 24 Haziran zaferini önümüzdeki mart seçimlerine taşımak ve Hatay'ın makus tarihini değiştirmek adına Hatay Büyükşehir Belediyesini alarak seçimi taçlandıracağız. Mazlum coğrafyaların, mağdurların ve insanlığa umut veren Recep Tayyip Erdoğan'ın genel başkan olduğu bir teşkilatın mensubu olduğu için gurur duyuyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde bu kutlu yolu yürüdüğünüz için hepinize teşekkür ederim. Önümüzde önemli bir süreç var."

Toplantıya AK Parti Hatay Milletvekilleri, Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi, Hacı Bayram Türkoğlu, Sabahat Özgürsoy Çelik, Abdulkadir Özel, belediye başkanları, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA