Karabük Belediyesinden Kısa Kısa

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının 17 Eylül'de başlayacak olması dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Vergili, mesajında, çocukların, velilerin, öğretmenlerin ve yöneticilerin yeni eğitim ve öğretim yılını kutladı.

Yeni eğitim yılı heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaştığını ifade eden Vergili, şunları kaydetti:

"Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını, başta öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte yaşıyoruz. Aileden başlayan öğrenme sürecinin ardından ilköğretim döneminde, öğretmenlerimizin yoğun emeklerle aktardıkları bilgi ve birikim neticesinde önemli kazanımlar edinen çocuklarımızın, ülkemizi kalkınmış ülkeler seviyesine, milletimizin hayat standardını yükselterek çağdaş medeniyetler seviyesine getireceklerine inanıyoruz. Bir eğitim-öğretim yılını çocuklarımızla ve gençlerimizle birlikte karşılamanın heyecanı içerisindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve aileleri başta olmak üzere tüm eğitim camiamıza en içten sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, İlköğretim Haftası'nın ve yeni eğitim öğretim yılının vatanımıza, milletimize ve kentimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum."

- Karabük'te belediye çalışmaları

Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin çeşitli yerlerinde bulunan alt geçit ve bazı istinat duvarlarına resimler yapılıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, kentteki kötü görüntülerin ortadan kaldırılmaya çalışıldığı ifade edildi.

Yapılan çalışmaların ardından kötü görüntülerin ortadan kaldırıldığı aktarılan açıklamada, "Yaptığımız her çalışmada gerek asfalt gerekse çevre düzenlemeleri ve yatırımlarda görsel estetiğe büyük önem veriyoruz. Çevremizi güzelleştirmek adına duvarlara duvar resim çalışması yaparak estetik bir görünüm kazandırıyoruz." denildi.

Kaynak: AA