Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Dinar Belediyesi, ihtiyaç sahibi engelli Ali Fuat Coşkun'a akülü araç hediye etti.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, yaptığı açıklamada, belediye olarak sosyal sorumluluk projelerine sürekli destek verdiklerini belirtti.

Bu kapsamda ilçe halkından engelli Ali Fuat Coşkun'un akülü araç ihtiyacının belediyece karşılandığını aktaran Acar, "Hepimiz birer engelli adayı olduğumuzu unutmayalım, ona göre hareket edelim. Her zaman engelli vatandaşlarımıza sahip çıkalım." ifadelerini kullandı.

Oğlu adına akülü aracı alan Havva Coşkun da Başkan Acar'a teşekkür etti.

- Dinar'da menfez yapımları sürüyor

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, ilçenin çeşitli noktalarında yapımı devam eden menfez çalışmalarını inceledi.

Acar, yaptığı açıklamada, "Dörtyol Mahallesi ile Korubaşı Mahallesi arasında yapımı devam eden ana yol altındaki menfez geçidini kısa sürede bitireceğiz. Menfez yolunun kullanıma açılmasıyla bölgede oluşan trafik yoğunluğunu da azaltmış olacağız." dedi.

- AK Parti Dazkırı yönetimi köy muhtarlarını dinledi

AK Parti Dazkırı İlçe Başkanlığı, ilçeye bağlı köylerdin köy muhtarlarıyla toplantı yaptı.

AK Parti İlçe Başkanı Turgay Erdoğdu ve Yönetim Kurulu üyeleri, köy muhtarlarıyla bir araya gelerek, ihtiyaçlarla ilili bilgi edindi.

Vatandaşa hizmet etmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Erdoğdu, "Muhtarlarımız ile sık sık bir araya gelip konuşacağız. Köylerdeki bütün sorunları biliyoruz." dedi.

- Dazkırı'da okul güvenliği toplantısı

Dazkırı ilçesinde, eğitim öğretim yılı öncesinde okulardaki güvenlik önlemleri ele alındı.

Dazkırı Öğretmenevi'nde Kaymakamı Mehmet Keklik başkanlığında "Güvenli Okul, Güvenli Eğitim" konulu toplantı düzenlendi.

Keklik, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 2018-2019 eğitim öğretim yılının huzur ve güven içerisinde geçmesi için gerekli tüm tedbirlerin alınacağını ve bu doğrultuda her kuruma ne görev düşüyorsa en iyi şekilde yapacağını söyledi.

Toplantıya, Belediye Başkanı İsmail Taylan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Hüseyin Özdoğan, İlçe Emniyet Amiri Ramazan Öncü, Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Hasan Akçe ve okul müdürleri katıldı.

Kaynak: AA