Darıca'dan Kısa Kısa

Darıca Belediyesi tarafından yapılan kapalı pazaryerinin çalışmaları sürüyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Cami Mahallesi'nde yapımı devam eden kapalı pazaryerinin yıl sonuna kadar hizmete gireceği bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, projenin yıl sonunda tamamlanarak hizmete açılacağını belirterek, "Darıca'da farklı mahallelerde en az iki tane daha pazaryeri yapılacak. İnşaat çalışmalarını sürekli olarak ekiplerle birlikte takip ediyoruz." dedi.

- Mahalle Konakları hizmete açılacak

Darıca Belediyesi tarafından yapılan mahalle konaklarının hizmete açılacağı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yıl içerisinde temelleri atılan Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki Şehit Jandarma Uzman Çavuş Salih Kayan Mahalle Konağı, Kazım Karabekir Mahalle'sindeki Şehit Uzman Çavuş Murat Tevlim Mahalle Konağı ve Osmangazi Mahallesi'ndeki Jandarma Onbaşı Şehit Zafer Tuygun Mahalle Konağı'nın hizmete açılacağı belirtildi.

Açıklamada, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Salih Kayan Mahalle Konağı'nın 17 Eylül'de, Şehit Uzman Çavuş Murat Tevlim Mahalle Konağı'nın 24 Eylül'de ve Jandarma Onbaşı Şehit Zafer Tuygun Mahalle Konağı'nın da 1 Ekim'de açılacağı kaydedildi.

- Okul Öncesi Güvenliği Toplantısı

Darıca Kaymakamlığı tarafından yeni eğitim öğretim yılı öncesi Okul Öncesi Güvenliği Toplantısı düzenlendi.

Faik Şahenk İlkokulunda düzenlenen toplantıya Kaymakam Ömer Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, okul müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda, okullarda alınması gereken güvenlik tedbirleri görüşüldü.

Kaynak: AA