Ayçiçeği Üreticisi Açıklanan Fiyattan Memnun

Kırklareli Zi̇raat Odası Başkanı Ekrem Şaylan, Trakya Birlik tarafından açıklanan ayçiçeği alım fiyatının beklentilerinin üzerinde olduğunu bildirdi.

Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hilmi Kahraman, Kırklareli Zi̇raat Odası Başkanı Ekrem Şaylan'ı ziyaret etti.

Ziraat Odası Başkanı Şaylan ile görüşen Kahraman, çiftçi temsilcileri olarak her zaman aynı yolda ve aynı yönde bir birlerine destek olmaları gerektiğini belirterek, "Gerektiğinde tenkit, gerektiğinde takdir edebilmeliyiz ama maalesef eleştiri olduğunda sesi yüksek çıkanlar, mevcut şartları en iyi şekilde başarıyla götürenlere karşı sessiz kalmakta ya da inkar yoluna gitmekteler." dedi.

Şaylan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlik tarafından açıklanan ayçiçeği alım fiyatın çiftçiyi memnun ettiğini belirtti.

Fiyatın beklentinin üzerinde olduğunu dile getiren Şaylan, şöyle konuştu:

"Yağ oranına göre ay çiçek alımı yapılıyor. Bu fiyatlar birazda olsa çiftçimizi rahatlattı. Fiyat açıklaması bizlerin beklentisinin üzerinde oldu. Bunun için Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hilmi Kahraman'ın şahsında tüm üyelerine teşekkür ediyoruz."

Kaynak: AA