'Sevilen Kaymakam'dan Altıntaş'a Veda

Kaymakamlar Kararnamesi ile Çankırı’nın Atkaracalar ilçesine atanan Kaymakam Musa Kazım Çelik için veda programı düzenlendi.

'Sevilen Kaymakam'dan Altıntaş'a Veda
Yemeğe Belediye Başkanı Ferit Karabulut, daire müdürleri , kaymakamlık personeli, muhtarlar ve ilçe halkı katıldı.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ferit Karabulut, İlçe kaymakamımız Musa Kazım Çelik ile görev süresi boyunca her zaman koordineli ve diyalog içinde ilçe halkımıza hizmet ettik’’ dedi.

Karabulut, ’’Kaymakamımız ilçemiz halkı tarafından çok sevilen ve sayılan, ilçemiz halkından bir kişi olmuştu. Sayın Kaymakamımızı hüzünlü bir şekilde uğurluyoruz. Birlikte görev yaptığımız süre içinde tam bir uyum içinde hareket ederek çok güzel örnek gösterilecek projelere ve çalışmalara imza attık. Devlet Millet bütünleşmesiyle acı tatlı her etkinlikte halkımız ile birlikte omuz omuza hareket ettik. Görev süresi içerisinde ilçemiz için dur durak bilmeden yorulmadan çalışan ilçemizin bir ferdi haline gelen Sayın Kaymakamımıza her zaman kapımız ve gönlümüz açıktır. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine bir kez daha teşekkür eder, bundan sonraki görevinde başarılar dilerim” diye konuştu.

Kaymakam Musa Kazım Çelik yaptığı konuşmada, “1 yılı aşkın bir süredir görev yapmakta olduğum Altıntaş ilçesinden ayrılıyorum. Makam ve mevkiler gelip geçicidir, önemli olan insan kalbine girmektir, Görev yaptığım süre içinde Altıntaşlıların hep yakın ilgi ve desteğini gördüm. İnsanlara doğru attığım her adıma mukabil insanlarımız 10 adım ile bize yaklaştılar. Kimseyi ayırmamaya gayet ettim, kapımı herkese açık tutmaya çalıştım, devletin sıcak ve şefkatli yüzünü göstermek için gayret gösterdim. ’Gidemediğin yer senin değildir’ anlayışı ile her yere gitmeye herkese ulaşmaya herkesin elini sıkmaya, herkesi kucaklamaya gayet ettim. Atkaracalar’a yolunuz düşerse bir kardeşinizin bir hemşehrinizin orada olduğunu unutmayın” dedi.

Programın sonunda Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Kaymakam Musa Kazım Çelik’e günün anısına çeşitli hediyeler ile teşekkür plaketi takdim etti.(YD-EFE)
Kaynak: İHA