Safranbolu Belediyesinden Kısa Kısa

Safranbolu Belediyesi tarafından yağmur suyu hattı çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmaların Aslanlar-Deretarla mevkisinde devam ettiğini söyledi.

Ekiplerin herhangi bir sıkıntı doğmaması adına gece gündüz çalıştığını ifade eden Ürkmezer, "Ekiplerimiz, Safranbolulu vatandaşlarımızın mağdur olmamaları adına mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerinin başında. Bu nedenle hem yerinde görmek, hem de arkadaşlarımıza kolaylıklar dilemek için iş yerlerini ziyaret ediyoruz. İnşallah buradaki çalışmaları kısa sürede tamamlayıp ekiplerimizi ihtiyaç duyulan diğer mahallelerimize yönlendireceğiz." diye konuştu.

- İtfaiye binası inşaatı

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, yeni itfaiye binası inşaatını inceledi.

Ürkmezer, gazetecilere yaptığı açıklamada, modern olarak tasarlanan hizmet binasının sona aşamaya geldiğini belirtti.

Yeni binanın tarihi ilçeye yakışacağını aktaran Ürkmezer, şunları kaydetti:

"İnşaat çalışmaları olabildiğince hızlı bir şekilde ilerliyor. Amacımız binanın yapımını kısa sürede tamamlayıp Safranbolu'nun ve bölgenin hizmetine sunmaktır. Bina sosyal yönden de hayli zengin olarak tasarlandı. Olası afet durumlarında acil yönetim merkezi odası, toplantı salonu, garajlar, araç bakım garajı, su deposu, enerji merkezi odası, spor salonu, engelli tuvaleti gibi alanları ve yeni peyzajıyla bölgenin en modern ve sosyal itfaiye binası olacak."

Kaynak: AA