Kırklareli'ndeki Trafik Kazası

Trafik kazasında hayatını kaybeden Recep İlke Peran için cenaze töreni düzenlendi.

Kırklareli'ndeki Trafik Kazası
Kırklareli'nde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Recep İlke Peran toprağa verildi.

Ürünlü köyü yakınlarında sabah saatlerinde iki otomobilin çarpışması sonucu hayatını kaybeden Peran'ın cenazesi Kırklareli Devlet Hastanesi morgundan alınarak Kırklareli Hızırbey Camisi'ne getirildi.

Cami avlusunda baba Hakan Peran ve anne Yıldız Peran taziyeleri kabul etti.

Peran'ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, CHP Kırklareli milletvekilleri Türabi Kayan ve Vecdi Gündoğdu, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, CHP İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, belediye başkan yardımcıları, belediye personeli ve yakınları katıldı.

Öte yandan Peran'ın dün gece Edirne'de bir arkadaşının asker düğüne katıldığı, sabah saatlerinde işe gitmek için Edirne'den yola çıktığı aynı kazada hayatını kaybeden Hakan Güzelyel'in yaklaşık 1 buçuk ay önce evlendiği öğrenildi.

- Olay

Kırklareli'nde Hakan Güzelyel (24) idaresindeki 39 DH 888 plakalı otomobille Muammer Koca (75) yönetimindeki 39 DT 865 plakalı otomobil Ürünlü köyü yakınlarında çarpışmış, kazada sürücüler Güzelyel ve Koca ile otomobillerde yolcu olarak bulunan Recep İlke Peran (22), Sülbiye Koca (77) yaşamını yitirmişti. Kanser hastası olan Muammer ve Sülbiye Koca çiftinin tedavileri için Edirne'deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gittikleri öğrenildi.
Kaynak: AA