Kaymakam Deniz Pişkin Okullarda İncelemelerde Bulundu

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Tosya Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Tosya Şehit Er Murat Çökmez İlkokulunda incelemelerde bulundu.

Pişkin, incelemelerle ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, 2018-2019 eğitim-öğretim yılına hazır olduklarını söyledi.

Öğrencilerin yarınlara umutla bakabilmesi için kaliteli bir eğitim alması gerektiğini belirten Pişkin, şunları kaydetti:

"Çocuklarımız, her türlü teknolojik donanıma sahip sağlıklı ve modern eğitim kurumlarında huzurlu ve başarılarla dolu bir öğrencilik yaşamı sürdürürlerse geleceğe güvenle yürürler. Çocuklarımıza kaliteli eğitim öğretim verebilmemiz içinse bütün dişlilerin sağlıklı çalışıyor olması gerekir. Bu kapsamda öğrencilerimizin okullarına kavuşmanın heyecanını yaşarken hiçbir aksaklıkla karşı karşıya kalmaması için okullarda incelemelerde bulunuyoruz. Gördüğüm kadarıyla yeni eğitim-öğretim yılını karşılamaya tam anlamıyla hazırız. Bu vesileyle, öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin sağlıklı ve başarı dolu bir yıl geçirmelerini temenni ederim. "

İncelemelerde, Tosya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Recep Keçeci de yer aldı.

Kaynak: AA