Karamürsel'de Zabıta Haftası

AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları, Karamürsel Belediyesi zabıta personelinin Zabıta Haftası'nı kutladı.

AK Parti Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Ekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Karamürsel Belediyesi Zabıta Müdürü Namiser Bekar ve personelini ziyaret etti.

Ekin, burada yaptığı konuşmada, ilçede çalışan zabıtaların gece gündüz demeden halkın huzur ve güveni için çalıştıklarına dikkat çekerek, yaptıkların görevin zor ve kutsal olduğunu söyledi.

Zabıta teşkilatında görev yapan çalışanların Zabıta Haftası'nı kutladığını belirten Ekin, "Halkımıza hizmet verirken bizleri mahcup etmeyeceğinize olan inancım tamdır. Biz istiyoruz ki, vatandaşlarımız karşısında asık yüzlü bir devlet görmesin. Görevini yasalara uygun olarak yerine getiren, insani ve vicdani bilinci hiçbir zaman hatırından çıkarmayan bireyler her zaman her yerde kazançlı çıkar. Şimdiye kadar sürdürdüğünüz özverili çalışmalardan dolayı hepinize teşekkür ediyor, gelecekte yapacağınız çalışmalar için de kolaylıklar diliyorum." diye konuştu.

Zabıta Müdürü Namiser Bekar da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dele getirerek, Ekin ve yönetimi kurulu üyelerine teşekkür etti.

Kaynak: AA