Döşemealtı'nda Okullarda Düzenleme Çalışması

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde okullarda bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, 2018-2019 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala ilçede bulunan okul bahçelerinde tamir, bakım, onarım ve kilitli parke taşı döşeme işlemlerinin yoğunlaştırıldığı belirtildi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, okul bahçelerinde kilitli parke taşı döşeme ve tamirat işlemleri yapılarak, peyzaj, çevre düzenlemesi ve kent mobilyalarında yenileme, tamir ve bakım işlemlerinin devam ettiği kaydedildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Geçtiğimiz ay Bahçeyaka Mahallesi'nde bulunan Ayşe-Mehmet Ali Acar Ortaokulunun bahçesi kilitli taşla kaplandı. Nebiler Mahallesi'nde bulunan Osman Ali Cingöz Ortaokulunun bahçesi de Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Döşemealtı Belediyesinin kendi tesislerinde ürettiği parke taşlarıyla kaplandı.Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleriyse eksiklikleri tespit edilen okul bahçelerinde son çalışmalarını yapıyor. Pazartesi gününe yetiştirilecek olan çalışmalarda 13 ilk ve ortaokulla 6 lisenin bahçesinde bulunan kent mobilyaları kameriyeler tamir edilip boyandı."

Kaynak: AA