Başkan Tok Açıklaması 'Fethedilmemiş Gönül Bırakmayacağız'

Mahalle gezileri kapsamında İlkadım’ın tüm cadde ve sokaklarını gezerek vatandaş ve esnaf gezilerini sürdüren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Gezilmedik sokak, sıkılmadık el, fethedilmemiş gönül bırakmayacağız” dedi.

Başkan Tok Açıklaması 'Fethedilmemiş Gönül Bırakmayacağız'
Her fırsatta halkla bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, mahalle gezileri, esnaf ve hacı ziyaretlerini sürdürüyor. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok geleneksel hale gelen hacı ziyaretlerini sürdürürken bir yandan da mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. İlkadım’ı sokak sokak gezerek hemşehrileri ile buluştuğunu ve güçlü bir bağ kurduklarını belirten Başkan Erdoğan Tok, vatandaşların taleplerini almaya devam edeceklerini söyledi.



2004-2009 yılları arasında ilk belediye başkanlığı zamanında başlattığı hacı ziyaretlerini bu dönemde sürdüren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Uzun yıllardır devam eden geleneğimizi bu yılda bozmadık ve hacılarımızın evlerine konuk olarak hayır dualarını almaya devam ediyoruz. Bu ziyaretlerde hacılarımız ve aileleri ile bir araya geliyor ve samimi sohbetler gerçekleştiriyoruz. Onların kutsal topraklarda yaşadıkları anıları dinliyoruz. Bizlerden beklentilerini ve taleplerini soruyoruz. Evlere gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerde hacılarımızın yanı sıra çocukları, torunları, akrabaları ve hatta komşuları ile sıcak bir aile ortamı oluşturmuş oluyoruz” diye konuştu.



“Girmedik sokak, sıkılmadık el, fethedilmemiş gönül bırakmayacağız”

Hacı ziyaretlerinin yanı sıra İlkadım’ın mahallelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlere de devam eden Başkan Tok, “Bizler bu yola çıkarken vatandaşımıza güvendik ve bağımızı hiçbir zaman kopartmama söz verdik. Hamdolsun bu sözümüzü de tutuyoruz ve her geçen gün hemşehrilerimizle çok daha güçlü bir gönül bağı oluşturuyoruz. Yaşadıkları mahalle ve sokakta, kendi evlerinin ve ya dükkanlarının önünde taleplerini dinleyerek en hızlı çözüm yollarını yine beraber istişare ediyoruz. Bu kurduğumuz bağ hizmetlerin ötesinde bir kardeşlik ortamı tahsis ediyor. Bu ortamda mesaimize hemşehrilerimizin güler yüzleri ile başlıyor, taleplerini, beklentilerini, fikirlerini ve ayrı ayrı her birinin düşüncelerini dinliyoruz. Bu güzel birlikteliklerde vatandaşımızla aynı düşünceleri paylaşmaktan geleceğimize aynı duygularla yön vermekten ve kardeşliğimizi pekiştirmekten sonsuz mutluluk ve onur duyuyorum. Rabb’im birliğimizi ve gönül bağımızı daim eylesin” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA