Ekinci Ev Ziyaretlerini Sürdürüyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, vatandaşların evlerine misafir olup, talep ve sorunlarını dinledi.

Ekinci Ev Ziyaretlerini Sürdürüyor
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ev ziyaretlerine devam ediyor. Mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelip, sorun ve talepleri dinledi.

Ekinci, eşi Ayşe Ekinci ve beraberindekilerle Muradiye, Dedeosman, Buhara ve Batıkent mahallelerinde ev ziyaretleri yaptı. Mahalledeki esnafla başlayan, hasta ziyaretleriyle devam eden ve yardıma muhtaç vatandaşlara ulaşıp ihtiyaçların giderilmesiyle süren ev ziyaretlerinde çocuklar da çeşitli hediyeler verildi.

Esnaf ve vatandaşlarla her zaman bir araya geldiklerini belirten Ekinci, “Bu gezilerimize İlçe Teşkilatımız, Kadın Kolları, Gençlik Kollarından arkadaşlarımız, Mahalle temsilcilerimiz, Mahalle Muhtarlarımız ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzün ekipleri ile birlikte rutin olan gezilerimizde bizlere eşlik ediyorlar. Bu gezilerimiz bazen çat kapı bazen önceden listelenmiş ev ziyaretlerimiz oluyor. Hasta, engelli ve ihtiyaç sahipleri olan vatandaşlarımızın ziyaretlerini gerçekleştiriyoruz. Tabi bu ziyaretler kapsamında önceliğimiz, gelen talepleri karşılamak. Yaptığımız bu ziyaretlerde vatandaşlarımıza dokunup taleplerini yerinde alıp anında çözümler üretiyoruz. Sosyal belediyecilik faaliyetleri yapmaya devam edeceğiz. Eyyübiye Belediyesi olarak yıllardır devam ettirdiğimiz bu çat kapı ziyaretlerimizi devam ettireceğiz. Bugüne kadar yaklaşık 60 bin ev ziyaretlerinde bulunmuş durumdayız. 50 bine yakın ev ve aileye de değişik yardımlarda bulunmuşuz. Bunlar bazen akülü sandalye bazen hasta yatağı bazen de bir evin bakım onarımı şeklinde gerçekleşiyor. Çoğu zaman da beyaz eşya başta olmak üzere insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz” dedi.

TOKİ Batıkent Mahalle Muhtarı Halil Kaya ise,” Başkanımız Sayın Mehmet Ekinci bizleri sık sık ziyaret ediyor. Çat kapı ev ziyaretlerinde bulunup ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatıyor. Sağolsun Başkanımız bu konuda bizlere ve vatandaşlarımıza yardımcı oluyor. Kendilerine bu yardımlardan dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Buhara Mahalle Muhtarı Hasan Kaya da Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ederek,” Allah Başkanımızdan razı olsun. Sürekli yüksek bir tempoyla çalışıyor. Sağ olsun yardıma muhtaç ve mağdur olan yetim olan vatandaşlarımıza yardım ediyor. Bizler kendisinden memnunuz Allah kendisinden razı olsun” diye konuştu.

Gerçekleştirilen ev ziyaretlerine, AK Parti İlçe Teşkilat Üyeleri, AK Parti Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı, AK Parti Eyyübiye Gençlik Kolları Başkanı Halil Müjde, mahalle muhtarları ve mahalle temsilcileri de eşlik etti.
Kaynak: İHA