Dicle Elektrik'ten Şanlıurfa'ya Müşteri Memnuniyeti Merkezi

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ, Şanlıurfa'da, tüketicilerin kurumla ilgili işlemlerini daha hızlı ve kolay bir şekilde yapabilmeleri için Müşteri Memnuniyeti Merkezi kurdu.



Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, tüketicilerin tek bir noktadan tüm işlemlerini hızlı bir şekilde yapabildiği merkezin açılışı gerçekleştirildi.

Dicle Elektrik Şanlıurfa İl Müdürlüğü yerleşkesinde bulunan merkezin açılışına katılan Dağıtım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Memet Atalay, çalışmalarını Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun "Tüketici Hizmetleri" ve "Hizmet Kalitesi" yönetmelikleri çerçevesinde sürdürdüklerini belirtti.

Diyarbakır ve Mardin'den sonra üçüncü Müşteri Memnuniyeti Merkezi'ni Şanlıurfa'da açtıklarını aktaran Atalay, bu merkezleri bölge geneline yayacaklarını kaydetti.

Memet Atalay, "Bu merkezler, bizim kontak noktamızdır. Aslında hepimiz müşterilerimizle temas noktasındayız. Hepimiz bu şirketi temsil ediyoruz. Görevimizi en iyi şekilde yapmak zorundayız." ifadesini kullandı.

Açılışını yaptıkları merkeze gelen tüm vatandaşların buradan memnun ayrılmasını istediklerini vurgulayan Atalay, verilecek hızlı ve olumlu hizmetler sayesinde buraların bir şikayet değil, hizmet noktası olacağını belirtti.

Çalışanlara da seslenen Atalay, buraya gelen herkesin misafir oluğunu aktararak, "Misafirlerimizin buradan güler yüzlü ayrılması en büyük arzumuzdur. Gerekirse evine gitmekte sıkıntı yaşayan yaşlı insanları da biz evlerine bırakacağız. Vatandaştan alacağımız bir dua ile abad oluruz. Şanlıurfa çok daha iyisine de layıktır." açıklamasında bulundu.

Açılış programına, Dicle Elektrik Perakende Satış AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Demir, Genel Müdürler Murat Karagüzel ve Avni Doğan ile çalışanlar katıldı.

Kaynak: AA