Bartın Üniversitesi Mezunu Onay, Kaymakam Oldu

Bartın Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden 2014 yılında mezun olan Fahri Onay, Konya'nın Bozkır ilçesine kaymakam olarak atandı.

Bartın Üniversitesi Mezunu Onay, Kaymakam Oldu
Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bartın Üniversitesinin öğrencilerini ve tüm çalışanlarını odak noktasına aldığını söyledi.

Üniversitede öğrenim gören öğrencileri en iyi şekilde yetiştirdiklerini belirten Uzun, "Bu bilinçle üniversite olarak durmadan çalışıyor, geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizi en iyi şekilde yetiştiriyoruz. Öğrencilerimizin her başarısıyla gurur duyuyoruz. Bu düşüncelerle Konya'nın Bozkır Kaymakamı olarak atanan mezunumuz Fahri Onay'ın başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca ek yerleştirme fırsatıyla geleceğin kaymakam adaylarını üniversitemize bekliyoruz." dedi.

Bozkır Kaymakamı Fahri Onay da üniversitede okuduğu döneme ait çok güzel anıları olduğunu belirterek, "Bartın'da yaşadığım ve özlemini duyduğum çok şey var. Ancak en çok arkadaşlarımı özlüyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA