Vali Büyükakın, Muhtarlarla Buluştu

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Vali Büyükakın, İl Özel İdaresi'nde gerçekleştirilen toplantıda, gençlerin ve çocukların zehirlenmesine sebep olan bağımlılık ve yapıcı madde satanlara geçit verilmeyeceğini söyledi.

Uyuşturucu ve bağımlılık yaratan maddelerin gençler ve çocuklar açısından en büyük problemlerden biri olduğuna dikkat çeken Büyükakın, şöyle konuştu:

''Genç nesil ve çocuklar bizim geleceğimiz. Bir şekilde bu tacirlerin kapanlarına düşüyor ve zehirleniyorlar. Bu da toplumda kapanmaz yaralara sebep oluyor. Özellikle okulların açılma süreci zehir tacirlerinin ellerini ovuşturmasına sebep olan bir durum. Çocuklarımızın zehirlenmesine müsaade etmeyeceğiz. Gerek kolluk kuvvetleri, gerek öğretmenlerimiz ve mahallelerimizin muhtarlarıyla bu gelecek katillerine savaş açacağız. Geleceğimizi garanti altına almak için ne gerekiyorsa yapacağız. İhbar edin, bana fotoğraflarını ulaştırın hep birlikte bağımlılık ihtiva eden bu ürünleri satanlara engel olalım.''

737. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenliklerini de değerlendiren Büyükakın, ''Bu sene 100 bin kişiyi aşkın bir katılım oldu. Önümüzdeki sene daha güzel bir şekilde şenlikleri gerçekleştireceğiz.'' dedi.

Toplantı, köy ve mahalle muhtarlarının istek ve sorunlarını dile getirmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA