MASKİ, Kente 5 Kilometre Yeni Kanalizasyon Hattı Döşedi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 3 mahalleye 5 bin 650 metre kanalizasyon hattı döşedi.

MASKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, MASKİ kent genelindeki kanalizasyon çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamında Bostanbaşı, Alacakapı ve Bulgurlu mahallelerine yeni kanalizasyon hattı döşendi.

MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, kentin altyapı ihtiyacının karşılanmasına yönelik çalışmalar yaptıklarını dile getirerek şunları kaydetti:

"Altyapıya dair her sorunu çözüme kavuşturmak ve hemşerilerimizin refahını sağlamak için çalışıyoruz. Bazı mahallelere öncelik vererek, şehrin tamamında çalışmalar yapmaya gayret gösteriyoruz. Kanalizasyon altyapı çalışmaları kapsamında Bostanbaşı, Alacakapı ve Bulgurlu Mahalleleri'ne 5 bin 650 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı inşa etti. Kanalizasyon, içme suyu ile yağmur suyu hattı inşa çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hedefimiz kanalizasyon şebekesini yenileyerek, gelecek nesillerimizin daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamasını sağlamak."

Kaynak: AA