Kütahya Vali Yardımcılığına Atanan Güney'e Veda Yemeği

Çarşamba Kaymakamlığı görevinden Kütahya Vali Yardımcılığına atanan Mustafa Güney için veda yemeği düzenlendi.

Güney, Çarşamba Göl Restoran'da düzenlenen programda, ilçeye ilk geldiğinde yaşları ilerlemiş olan anne ve babasının bakımını üstlenmek amacıyla Ankara ya da Eskişehir'e gitmek istediğini söylediğini ancak şimdi Kütahya'ya atandığını anlattı.

Görev yaptığı süre boyunca Çarşamba ve ilçe halkını çok sevdiğini dile getiren Güney, şöyle konuştu:

"Şimdi de Çarşamba’dan gitmek istemiyorum. İçimde bir burukluk var. Belli olmaz, belki beş sene sonra tekrar görev yapmak için Çarşamba’ya gelirim. Herkes hakkını helal etsin."

Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ise, Güney ile 2 yıla yakın birlikte görev yaptıklarını belirterek, kendisine yaptığı hizmetler dolayısıyla teşekkür etti.

Dündar, "Kaymakamımız mütevazı bir kişiliğe sahipti ve bu özelliği hep öne çıktı. Kendisine bundan sonraki görev yapacağı yerlerde de başarılar diliyorum." diye konuştu.

Daha sonra Güney'e çeşitli hediyeler verildi.

Programa, Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Kemal Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen ile kamu kurumlarının müdürleri, daire amirleri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA