Antakya Kaymakamı Tortop'dan Veda Mesajı

Cumhurbaşkanlığının 1 Eylül 2018 tarihli atama kararıyla Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesi Kaymakamlığına atanan Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, veda mesajı yayınladı.

Tortop, ilçeden ayrılması dolayısıyla yayımladığı mesajda, Antakya’ya her zaman her şeyin en iyisini yapmak için çaba gösterdiğini söyledi.

Antakya'da 5 yıllık mesai birlikteliğinde, gerek memur arkadaşlarından, gerekse halktan büyük desteklerden aldığını belirten Toprtop, mesajında şunları kaydetti:

“Bu dönemde bilmeden istemeden sizleri kırdığım anlar oldu ise o kardeşlerimden özür ve helallik almak isterim. Kurucu Antakya Kaymakamlık görevini yürütürken; sayın valilerimizin, adli yargının, üniversitemizin, büyükşehir ve Antakya belediyelerimizin, güvenlik güçlerimizin, sivil sosyal ve siyasal kesim temsilcilerimizin, meslek kuruluşlarımızın başkan ve üyeleri, her düzeydeki amir, memur ve işçi arkadaşlarımızın, muhtarlarımızın, vakıf ve dernek yöneticileri ile gönüllü kuruluşların, vefakar kaymakamlık personelinin, basın temsilcilerimizin ve çok muhterem Antakyalı hemşehrilerimin büyük destek ve yardımlarını gördüm. Kendilerine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Bu duygular içinde sizlere veda ederken sağlık ve afiyetlerinizin daim olmasını diliyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunarak sizlere veda ediyorum."

Kaynak: AA