Yalova'da Trafik Denetimleri

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı süresince vatandaşların güvenli seyahat yapmaları için denetimlerini sıklaştırdı.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların yoğun olarak kullandığı toplu taşıma araçları üzerinde tedbir ve denetimlerin artırıldığı belirtildi.

Ekiplerin polis sorumluluk bölgesinde etkinliğinin ve görünürlüğünün en üst seviyeye çıkarıldığını aktarılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"İlimizde trafik yoğunluğunun yaşanacağı arife gününden itibaren radar ve drone denetimleri yapılacak. Kural ihlali yapan, kendisi ve başkalarının hayatını tehlikeye sokan sürücülere yönelik bilgilendirme ve eğitim faaliyetleri yanında idari işlem uygulanacak. Bu bayram döneminde de kazaların meydana geldiği yerler, günler, güzergahlar, kaza oluş türleri, sürücü kusurları ve yoğunlukları dikkate alınarak trafik kazalarından kaynaklı yaralanmaların ve ölümlerin azaltılmasına yönelik ilave tedbirler planlanarak buna yönelik çalışmalar sürdürülmektedir."

Kaynak: AA