Bozova Kent Parkı İle Semt Pazarı Hizmete Sunuluyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bozova’da yapımı tamamladığı kent parkı ile semt pazarını 9 Ağustos tarihinde düzenleyeceği proğramla hizmete sunuyor.

Bozova Kent Parkı İle Semt Pazarı Hizmete Sunuluyor
Her ilçeye semt pazarı ve her ilçeye kent parkı hedefi ile çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesinin Bozova’da yapımını tamamladığı tesisler vatandaşların hizmetine sunuluyor. İçerisinde oyun alanları, kamelya, çeşmeler, piknik tipi banklar, ahşaplı bank ve yürüyüş bantlarının yer aldığı modern kent parkı 28 bin metrekarelik alanda kurulurken, semt pazarı ise yine ilçenin ulaşım açısından en elverişli alanına inşa edildi. İlçe genelinde yaptığı yatırımlara yenilerini ekleyen Büyükşehir Belediyesi, 9 Ağustos tarihinde saat 19.30’da semt pazarının, yine aynı gün saat 20.30’da ise Sıra Gecesi konseri eşliğinde kent parkını vatandaşların hizmetine sunacak.

Açılışa tüm Bozova halkını davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ilçe merkezi ve kırsal bölgelerindeki çalışmaların 2018 yılı planlaması dahilinde devam ettiğini söyledi.

Kaynak: İHA