Turgut Özal Tıp Merkezine 250 Araçlık Yeni Otopark

Battalgazi Belediyesi tarafından İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde 250 araçlık otoparkın sıcak asfaltı serildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, tıp merkezinin 250 araçlık otoparkının sıcak asfaltı serilerek hizmete sunuldu.

Otoparkın açılış törenine katılan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, burada yaptığı konuşmada, üniversitenin yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğunu belirtti.

Üniversitenin yoğun bir trafik akışına sahip olduğunu hatırlatan Gürkan, "Otopark ihtiyacı noktasında rektörümüzle ve teknik elemanların burada yaptığı çalışmalarda 250 araçlık bir otopark alanı belirlemişler. Bizlere 'Buranın asfaltlanması belediyeniz tarafından yapılırsa otopark sorunumuz çözülmüş olur.' dediler. Biz de memnuniyetle kabul edip, ilgili arkadaşlarımıza talimatı verdik. Buranın otopark yapılması konusunda gerekli çalışmalar Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yerine getirildi ve bugün de açılışını gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ise tıp merkezine 250 araçlık bir otopark kazandırdıklarını kaydetti.

Turgut Özal Tıp Merkezinin Malatya'nın gözbebeği bir merkez olduğunu belirten Kızılay, şunları ifade etti:

"Hastanemizin kapasitesi sürekli artıyor. Önümüzdeki yıl kanser hastanemizi açacağız. İçinde bulunduğumuz alan 250 araçlık bir zemin. Üzerine asfalt döküldü, bu çalışma hastanemize nefes aldırdı. Bu bölgeyi hocalarımıza ve personellerimize tahsis ettik. Ben bu 250 araçlık otoparkın buraya yapılmasını sağlayan Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'a, bütün çalışma arkadaşlarına ve emeği geçen teknik ekibine teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA