Ereğli'den Kısa Kısa

Ereğli Belediyesince, yurt dışında yaşayan gurbetçi hemşehriler için etkinlik düzenlendi.

Ereğli Belediyesine ait kamp tesislerinde "Gurbetçiler Gecesi" adıyla etkinlik düzenlendi.

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, etkinlikte yaptığı konuşmada, yurt dışında yaşayan gurbetçilerle gurur duyduklarını söyledi.

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen etkinliğe katılımın yüksek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Uysal, "Birlik ve beraberlik içerisinde ülkemize, yaşadığımız şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Hizmetlerimiz yeterli mi, yetmez. Zaten bizlerde, 'yeterli' diyen kadro değiliz, daha çok yapacağımız işimiz var." dedi.

Avrupa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak da Ereğli Belediyesi'ne teşekkür etti.

Etkinlikte, belediye halk oyunları ekibiyle yerel sanatçılar sahne aldı.

- Ereğli ve Alaplı'da sıcak asfalt kaplama ihalesi

Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Ereğli ve Alaplı ilçelerinde kullanılmak üzere 18 bin 86 ton sıcak asfalt kaplama yapım ihalesi gerçekleştirileceği bildirildi.

Ereğli Kaymakamlığından yapılan açıklamada, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığının Ereğli ve Alaplı ilçelerindeki muhtelif köy yollarına yapılmak üzere 18 bin 86 ton sıcak asfalt kaplama yapım ihalesinin 10 Ağustos'ta kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, ihaleye girecek firmaların tekliflerini ihale saatine kadar Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığına teslim edebileceği ve işin süresininse yer teslimi tarihinden itibaren 60 iş günü olduğu kaydedildi.

Kaynak: AA