Edirne'den Kısa Kısa

Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Gazdaş Edirne Şube Müdürü Cumhur Pekdemir'i ziyaret etti.

Pekdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçenin doğalgaza kavuşması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Pekdemir'e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Tekin, "Edirne'den Havsa'ya doğalgaz çelik boru hattının döşeme işi devam ediyor. Şu ana kadar çelik borunun 8 kilometresi döşendi kalan 10 kilometrelik bölümde çalışmalar devam ediyor. Ancak bu yıl aşırı yağışlar nedeniyle çelik boru döşenmesi işinde programın gerisinde kalındı. Kasım ayı başında çelik boru Havsa'ya ulaşacak ve akabinde ilçe içinde çalışmalar başlayacak." ifadelerini kullandı.

Tekin'e ziyaretinde, meclis üyeleri de eşlik etti.

- Süloğlu'nda yol yapım çalışması

Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, ilçedeki yol yapım ve yenileme çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Ormankıran, yaptığı yazılı açıklamada, doğalgaz ve içme suyu çalışmalarının ardından hasar gören yolların yanı sıra eskiyen yolların onarıldığını belirtti.

Çalışmaların aralıksız sürdüğünü aktaran Ormankıran, "Ekiplerimiz Cumhuriyet Mahallesi'nde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda parke taş döşeme işi sürüyor. Bozulan ve yenilemeye ihtiyaç duyulan tüm yollarımızda çalışma yapacağız. Çalışmaları en kısa süre içinde tamamlamayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmalara devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: AA