Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Bektaş Veda Etti

Ahmet Bektaş: 'Adalet hizmetinin etkin, hızlı ve verimli yürümesi için elimizden geleni yapmaya çalıştık'.

Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığından Mardin Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ahmet Bektaş, "Adalet hizmetinin etkin, hızlı ve verimli yürümesi için elimizden geleni yapmaya çalıştık." dedi.

Bektaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilen hain darbe girişiminden 5 gün sonra Bingöl'de göreve başladığını belirtti.

"Adalet hizmetinin etkin, hızlı ve verimli yürümesi için elimizden geleni yapmaya çalıştık." diyen Bektaş, kentteki görev süresinin dolduğunu belirtti.

Bektaş, görev üresi boyunca başarılı çalışmalara imza attıklarını dile getirerek, "Uzlaşma uygulamalarında ise 2017 yılında alanımızda Türkiye birincisi olduk. Bingöl Adliyesi olarak ödüle layık görüldük. Bu Bingöl adına gurur verici. İnşallah bizden sonraki arkadaşlarımız da bu başarıları devam ettirecekler." diye konuştu.

Bingöl'den güzel anılarla ayrılacağını anlatan Bektaş, "Devletimiz hangi alanda, hangi birimde, hangi ilde bize bir görev vermişse ve bize güvenmiş ise biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA