Trabzon Büyükşehir Belediyesi 215 Bin Ton Asfalt Serdi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesinin, yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında yılbaşından bu yana yürütülen çalışmalarla 215 bin ton asfalt kaplama yaptığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, şehrin 15 mahallesinde asfaltlama çalışması sürdüren belediye ekipleri, 2018 yılı için belirlenen 400 bin ton asfalt serme hedefinde yarıyı geçerek, yıl bakım ve onarım çalışmaları için bugüne kadar 215 bin ton asfalt kullandı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da konuya ilişkin değerlendirmesinde, çalışmalara titizlikle devam ettiklerini belirterek, Trabzon'un her noktasında yüksek maliyetli çalışmalar icra ettiklerini ifade etti.

Şehrin merkezinden mahallelerine, yaylalarından sahiline kadar her alanda gerekli çalışmaları kaliteli hizmet anlayışıyla yerine getirdiklerini dile getiren Gümrükçüoğlu, "Bir yandan da dev projelerle şehrimizi ihya ediyoruz. Hedefimiz bu kadim şehri dünyanın sayılı şehirlerinden biri haline getirmektir." dedi.

- Muhtarlar çalışmalardan memnun

Çaykara ilçesinin Şahinkaya Mahalle Muhtarı Refik Maraşoğlu, çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ederek, "Trabzon Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: AA