Gölcük'te Savcı Ve Hakimlere Veda Yemeği

Gölcük Adliyesi çalışanlarınca tayini çıkan hakim ve savcılar için yemek programı düzenlendi.

Hakimler ve Savcılar Kurulunca başka göreve atanan Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut, cumhuriyet savcıları Medet Akcan ve Mehmet Emin Taslak, hakimler Eda Akcan ve Ümran Ertekin Karahan için Gölcük Adliyesinde görev yapan meslektaşlarınca Yazlık Ilıca Tesisleri'nde yemek organize edildi.

Veda yemeğine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, Gölcük Tersane Komutanı Tuğamiral Aydın Eken, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Kocaeli Barosu Başkan Vekili Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlivan, İlçe Müftü Vekili Adnan Yıldız ve adliye personeli katıldı.

Kaymakam Altıntaş, yaptığı konuşmada, tayini çıkan savcı ve hakimlerle güzel çalışmalar yaptıklarını belirterek, yeni görev yerlerinde de başarılarının devamını diledi.

Belediye Başkanı Ellibeş ise savcı ve hakimlerin görev yaptıkları süre içinde büyük özveriyle çalıştıklarını ifade ederek, yeni görev yerlerinde de aynı şekilde güzel işler yapacaklarına inandığını ifade etti.

Konuşmaların ardından, protokol üyelerince tayini çıkan savcı ve hakimlere teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: AA