Başiskele'de Belediye Çalışmaları

Başiskele Belediyesince çevre düzenleme çalışmaları sürdürülüyor.

Belediyen yapılan yazılı açıklamada, çevre düzenleme çalışmaları kapsamında ilçedeki binaların fiziki görünümlerini iyileştirmek amacıyla Kentsel Tasarım Projesi'nin başlatıldığı bildirildi.

Pilot bölge olarak Fatih Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde başlatılan projeyle binaların cephelerinin birbirine uyumlu kaplanması, boyanması, klima yerlerinin düzenlenmesi gibi çalışmalarla binaların görünümünün düzeltileceği kaydedilen açıklamada, bina sahipleriyle yapılan görüşmeden sonra 22 binanın iyileştirilmesine başlandığı belirtildi.

Açıklamada, ilçe genelinde 28 cadde ve sokağa17 bin ton sıcak asfalt döküldüğü aktarılarak, "Yoğun bir çalışma temposuyla ilçe halkına hizmet veren Başiskele Belediyesi, planlamalar doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştiriyor. Sunulan belediye hizmetlerinde dolayı halkın eksiklik hissetmeden yaşamlarını sürdürebilmesi için gelen talepler değerlendirilerek istekler yerine getiriliyor. Bu yönde yapılan çalışmalarla parke yolu bozulan Damlar Mahallesi'nde 4 sokak, bir cadde betonla kaplanacak. Çalışmalarına Şenyurt Sokak'tan başlayan ekipler, sırasıyla Kocayemiş, Palamut ve Kavak Sokak ile Hacı Raşit Caddesi'ni betonla kaplayacak." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA