Sarıkamış Mühendis Başkan Ayrıcalığını Yaşıyor

KARS 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den Sarıkamış Belediye Başkanlığı’na seçilen Göksal Toksoy, mühendis olmasının avantajlarını da kullanarak ilçenin çehresini değiştirdi.

Sarıkamış Mühendis Başkan Ayrıcalığını Yaşıyor
Sarıkamış’ın yıllarca biriken sorunlarını tek tek çözen Başkan Toksoy, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve yönetimine Sarıkamış’ta yapılan hizmetleri tek tek anlatarak yerinde gösterdi.

Başta alt yapı olmak üzere Sarıkamış’ın yıllarca kangren haline gelmiş sorunlarını çözdüklerini ifade eden Başkan Toksoy, 4,5 yılda Sarıkamış’ın çehresinin değiştiğini belirtti.

AK Parti hükümetinin ve UDH eski Bakanı Ahmet Arslan’ın da Sarıkamış’a çok önemli hizmetlerin gelmesinde katkısı olduğuna dikkat çeken Başkan Göksal Toksoy, “4,5 yılda başta alt yağı olmak üzere çok önemşi projeleri hayata geçirdik. Sarıkamış’ın 100 yıllık alt yapı sorununu çözdük. Vatandaşların evlerinin içerisine kadar sağlıklı ve temiz su götürdük. Kanalizasyon şebekesini değiştirdik. Su Arıtma Tesisleri’nden arıtılmış su verdik. At arabası geçmeyen yolları sıcak asfalat yaptık. Sarıkamış’ın dört bir tarafına park ve bahçe yaptık. Kayak Merkezi’nin alt yağı sorununu ve yol sorunu kökünden giderdik. Tamamlanan birçok projemiz var. Devam eden projelerimiz var. İnşallah hepsi kış öncesi tamamlayacağız” dedi.

AK Parti İl Başkanı Çalkın ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine yapılan ve devam eden yatırımları yerinde gösteren Toksoy, mahallelerde devam eden park ve sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve yönetim kurulu üyelerini daha sonra makamında kabul eden Başkan Toksoy, İl Başkanı Adem Çalkın’a yapılan projelerle ilgili bir e sunum yaptı.
Kaynak: İHA