Kars Belediyesinden Kaldırım Çalışması

Kars Belediyesince Kazım Paşa Caddesi'nde kaldırım yenileme çalışması başlatıldı.

Kars Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kazım Paşa Caddesi'nin kaldırım yenileme çalışmalarına başladı. Yeniden yapılan kaldırımlarda engelli vatandaşlar için de geçişler yer alıyor.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars'ın çehresini ve kentte yakışmayan farklıkları ortadan kaldıracak çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade ederek, "Kazım Paşa Caddesi'nin kaldırım yenileme çalışmasına başladık. Çağdaş ve yaşanabilir bir kent için, engelli vatandaşlarımıza uygun kaldırımları vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için çalışıyoruz." dedi.

Cadde üzerinde çalışmaların devam ettiğini anımsatan Karaçanta, "Kazım Paşa Caddesi'nde başlattığımız kaldırım çalışmalarımız öncelikle engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın can güvenliğini sağlayıp vatandaşımızın taşıt trafiğinin doğrudan içinde olmadan kaldırımda güvenli bir şekilde yürüyebilmesini sağlamayı hedefliyor. Karsımızı hak ettiği modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarımız sezon sonuna kadar devam edecektir." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA