Akdeniz'de Suçlulara Geçit Yok

İçel’in merkez Akdeniz ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 20 günlük yaptıkları çalışmalarda birçok suçluyu yakalayarak, gözaltına aldı. Ayrıca ekipler, çeşitli suçlardan aranan 20 kişiyi de yakaladı.

Edinilen bilgiye göre ekipler, ilçeye bağlı Yeni Mahalle’de A.M.A. ve M.E.E.Z. isimli şahısların depo olarak kullandıkları iş yerinde yaptıkları aramada 1,5 ton menşei belli olmayan tavuk eti ele geçirdi. Ele geçirilen malzemeler zabıta ekiplerine teslim edilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

Ekipler, ilçede gerçekleştirilen hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüphelileri de bir bir yakaladı. Evden hırsızlık olayıyla ilgili F.K. ile T.K., M.F., İ.A., S.D., V.Ö., cep telefonu hırsızlığıyla ilgili A.B., iş yerinden hırsızlıkla ilgili U.K., O.B., M.M., motosiklet hırsızlıklarıyla ilgili de A.E.A., Ş.P. ve R.Ö.’yü gözaltına aldı. Ekipler, hırsızlarla birlikte ele geçirilen 24 bin 530 euro, 148 bin 330 lira, cep telefonları ve motosikletleri sahiplerine teslim etti.

Kaçak sigara, alkol ve uyuşturucuya yönelik yapılan operasyonlarda ise 19 kişi gözaltına alınırken, şahısların adreslerinde ve üzerlerinde yapılan aramada 3 bin 239 adet cinsel içerikli hap, bir kilo 867 gram esrar, 70 uyuşturucu hap, 10 kök esrar bitkisi, 1 ruhsatsız tüfek ve tüfeğe ait 27 dolu fişek, 8 dolu tabanca fişeği, hassas tartı, 2 bin 233 paket gümrük kaçağı sigara ile 56 litre kaçak alkol ele geçirildi.

Ekipler ayrıca basit yaralama, şantaj, tehdit, hırsızlık, cinsel istismar, hakaret, zorla para isteme, uyuşturucu ve uyarıcı madde satışı, parada sahtecilik ve suç örgütü kurma, başkasına ait kredi kartını izinsiz kullanma gibi suçlardan aranan 20 kişiyi de yakalayarak, gözaltına aldı. Şahıslarla birlikte ekipler, 2 ruhsatsız tabanca, tabancalara ait 8 dolu fişek, 1 havalı bilye atar tabanca, 1 bıçak da ele geçirdi.
Kaynak: İHA