Uyuşturucu Kullanıcısı, Satıcıyı Yakalattı

Bolu’da uyuşturucu kullandığı tespit edilen ve gözaltına alınan vatandaşın ifadesi, uyuşturucu satıcısını yakalattı. Zanlıların evinde ve üstlerindeki aramalarda ise bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 28 Ağustos Salı günü bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışan M.Ö.’nün (44) uyuşturucu madde kullandığı ve bulundurduğu tespiti üzerine operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda M.Ö.’nün üzerinde yapılan aramada 18,31 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. M.Ö. emniyette verdiği ifadesinde ise uyuşturucuyu A.S. (38) isimli şahıstan aldığını itiraf etti.

Alınan ifade sonrasında başlatılan takip sonucu uyuşturucu sattığı tespit edilen A.S. yapılan operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan zanlının evinde yapılan aramalarda ise 101,09 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Konuyla ilgili olarak M.Ö., ’uyuşturucu madde kullanmak’ suçundan şüpheli ifadesi alınarak serbest bırakıldı. A.S. isimli şahıs da ’uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan alınan ifadesi sonrasında gözaltına alındı.
Kaynak: İHA