Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin Değerlendirme Toplantısı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Tekirdağ Yelken ve İhtisas Kulübünde düzenlenen toplantıda, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kentteki ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Albayrak, burada yaptığı konuşmada, Tekirdağ'ın gelecek yıllarda adından söz ettirecek bir şehir haline gelmesi için çalıştıklarını söyledi.

Tekirdağ'da çok önemli altyapı yatırımları yaptıklarını ifade eden Albayrak, "Göreve geldiğimiz günden beri 11 ilçemize de önemli yatırımlar yaptık. Bundan sonra da çalışmalarımız devam edecek. Özellikle yatırımlarımızın sonucunu sahillerimizde aldık. Mavi bayraklı plaj sayımız 5'e yükseldi. Tekirdağ'ın önemli bir turizm potansiyeli var. 5'e çıkan mavi bayraklı plajlar ve şehre gelecek yerli, yabancı turistlerle potansiyeli arttırmak istiyoruz. Hedefimiz, sahillerimizin başladığı Marmaraereğlisi ilçesinden Şarköy'ün çıkışına kadar 'mavi bayrak' almak." dedi.

Albayrak, basında bazı siyasilerin kendilerine yönelik eleştirilerinin aslını yansıtmadığını ifade ederek, gerekirse kendilerini misafir edip durumu izah edebileceğini dile getirdi.

Toplantıya, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Şafak Başa, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Zeki Gürcün ve Fatih Ünsal ile daire başkanları katıldı.

Kaynak: AA