Lüks Araçlarla Uyuşturucu Sevkiyatı Yapan Şüpheliler Yakalandı

Büyükçekmece'deki bir villada üretilen uyuşturucu hapları, lüks araçlar içerisindeki gizli bölmelere zulalayarak sevkiyat yaptığı iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı Araçlar içerisinde yapılan aramalarda 2 milyon 200 bin ecstasy hap ile 6 kilogram kokain ele geçirildi.

Lüks Araçlarla Uyuşturucu Sevkiyatı Yapan Şüpheliler Yakalandı
İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, lüks araçlar içerisindeki gizli bölmelerde, 2 milyon 200 bin ecstasy hap ile 6 kilogram kokain ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyükçekmece'de bir villada üretilen uyuşturucuların lüks araçlarla yurt içi ve yurt dışına sevk edildiği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Şüphelileri takibe alan ekipler, 1 Ağustos'ta düzenledikleri eş zamanlı operasyonda, F.K, İ.G, B.K. ve D.Y'yi gözaltına aldı. Villada yapılan aramalarda, uyuşturucu imalatında kullanılan çeşitli ham maddeler ile çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Ayrıca, 2 lüks araç içerisindeki özel bölmelere yerleştirilen 2 milyon 200 bin ecstasy hap ve 6 kilogram kokain bulundu.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Kaynak: AA