Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Kaya Açıklaması

'Bugün gelinen noktada içeride ve dışarıda Türkiye'nin ekonomik hayatı çökertilmek isteniyor. Biz iş adamları buna izin vermeyeceğiz'

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, "Bugün gelinen noktada içeride ve dışarıda Türkiye'nin ekonomik hayatı çökertilmek isteniyor. Biz iş adamları buna izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaya, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin ihracatla kalkınmak zorunda olan bir ülke olduğunu belirterek, Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Projeleri (UR-GE) kapsamındaki üyeler ile ihracat yapmak isteyen üyelere, eğitim ve danışmanlık desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Tarsus'u, Türkiye'yi bir adım ileriye taşımak için çalıştıklarını, bunun için projeler ürettiklerini ifade eden Kaya, şunları kaydetti:

"Yürüttüğümüz projelerle yaptığımız faaliyetlerle örnek borsa olmayı sürdürüyoruz. Sektörel faaliyet alanlarında yaşanan sorunlara çözüm üretmek, bunları yetkili makamlara ileterek ve yaşanan gelişmeleri anında paylaşarak daha iyi olmaya gayret ediyoruz. Bugün gelinen noktada içeride ve dışarıda Türkiye'nin ekonomik hayatı çökertilmek isteniyor. Biz iş adamları buna izin vermeyeceğiz. Ülke olarak büyüme tahminlerini gerçekleştirebilecek güce ve kapasiteye sahibiz. İhracat hedeflerini aşarak, yerli üretimi destekleyerek, yolumuza devam edeceğiz."
Kaynak: AA