Hakkari'de Askeri Aracın Devrilmesi

Şehit Piyade Er İsa Erçetin'in babası Yusuf Erçetin: 'Bizler her zaman Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Vatan, millet sağ olsun. Bir can değil binlerce can feda olsun'

Hakkari'de Askeri Aracın Devrilmesi
Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde, askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Piyade Er İsa Erçetin'in babası Yusuf Erçetin, "Bizler her zaman Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Vatan, millet sağ olsun. Bir can değil binlerce can feda olsun." dedi.

Şemdinli ilçesi Samanlı köyünden Derecik beldesi istikametine giden askeri zırhlı aracın virajı alamayarak devrilmesi sonucunda şehit olan Piyade Er İsa Erçetin'in, şehadet haberi Bayrampaşa'daki baba ocağına ulaştı.

Şehidin evinin önü ve evin bulunduğu sokak Türk bayraklarıyla donatıldı ve bölgeye taziye çadırı kuruldu.

Taziyeleri kabul eden Baba Yusuf Erçetin, "Bizler her zaman Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Vatan, millet sağ olsun. Bir can değil binlerce can feda olsun." dedi.

- Helallik alındı

Şehidin cenazesi, helallik alınmak üzere Bayrampaşa'daki evinin önüne getirildi. Burada dualar okundu, şehidin ailesi, yakınları ve komşularından helallik alındı. Bu sırada şehidin yakınları, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı. Cenaze daha sonra tören için Ataköy 5. Kısım Camisi'ne götürüldü.

Bu arada, evli ve 3 çocuk babası şehidin esnaf olduğu öğrenildi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde devrilen askeri araçtaki 2 asker şehit olmuş, 9 asker yaralanmıştı.

Kaynak: AA