Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Dazkırı İlçe Müftülüğü tarafından başlatılan Kur'an kursları sona erdi.

Dazkırı’da camilerde başlatılan Kur'an kurslarına katılan yaklaşık yüz öğrenci, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan’ın misafiri oldu.

Merkez Halil İbrahim Sönmez Cami, Fatih Cami, Yeşilyurt Cami, Çınaraltı Cami öğrencileri ve imam hatipleriyle Adalet Parkı'nda buluşan Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, "Din adamlarımız, çocuklarımıza bu yaşlarda dini eğitimler vererek, gelecek nesillerimizin en iyi şekilde yetişmesini sağlıyor. Öğrencilerimiz ise bu kurslarda çok büyük başarılar elde ederek kitabımız Kur'an-ı Kerim’i en iyi şekilde öğreniyor." dedi.

- 30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çöl, mesajında, 30 Ağustos 1922'de kazanılan zafer, milletin onurlu direnişiyle, vatan ve bayrak sevgisinin, sayısal güçten daha üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtladığını, bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol gösterdiğini kaydetti.

30 Ağustos Zaferi'nin de milletin şanlı zaferlerinden biri olduğunu belirten Çöl, şöyle devam etti:

"Aziz milletimiz, tarihi boyunca imkansızlıklar içinde olduğu anlarda dahi milli ve manevi değerlerine canı pahasına sahip çıkmış, varlığına kastedilmesine asla izin vermemiştir. Gerek 15 Temmuz gecesinde gösterilen kahramanlık, gerekse ekonomik ve siyasi bağımsızlığımıza yönelik saldırılar karşısında sergilenen birlik ve beraberlik milletimizin kendi iradesine ve istikbaline sahip çıkma kararlılığını sürdürmekte olduğunu açıkça ortaya koymaktadır. Büyük zaferle düşmanı yurdumuzdan temizleyen bu millet, ilelebet düşmanlarını temizlemeye ve ezmeye devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."

- SANMOK üyeleri Akdağ’da kamp yaptı

Sandıklı Motosiklet Kulübü (SANMOK) etkinliklerini aralıksız sürdürüyor.

"Korumaya temizliğe davet ediyoruz" adı altında düzenledikleri etkinlik kapsamında üyeler Akdağ Tabiat Parkı'nda kamp yaptı.

Sabah erken saatlerinde çevre temizliği yapan kulüp üyeleri adına açıklama yapan SANMOK Başkanı Onur Karakuzu, "Bu haftaki etkinliğimiz 'Korumaya temizliğe davet ediyoruz' adı altında muhteşem doğa manzaralı Akdağ Tabiat Parkıydı. Çevreye her zaman örnek olmaktayız. Bu nedenle derneğimize üye arkadaşımızla hafta sonunda keyifli vakit geçirip çevre temizliği yaptık." dedi.

Kaynak: AA